Karriere/Job

Vær med i Nordens største skadeservicevirksomhed

Som medarbejder i Recover Nordic bliver du en del af en stab af åbne, kompetente og engagerede kolleger i et miljø hvor idéer og kreative løsninger bydes velkomne. Vi arbejder hårdt for at yde Danmarks bedste skadeservice- og specialservice og forventer derfor også et stort engagement af alle medarbejdere i hele organisationen.

Til gengæld tilbyder Recover Nordic trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø samt god og konstruktiv ledelse, hvor vi løbende udvikler og uddanner vores medarbejdere på alle niveauer.

 

Ledige stillinger

Klik her for at se vores ledige stillinger.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg vil søge job uopfordret?

Hvis du kan tænke dig at blive en del af Recover Nordic, er du altid meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Det eneste, du skal gøre, er at klikke her og vælge det område hvor du ønsker at søge job i.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgningsvilkår: Recover Nordic forpligter sig til at overholde gældende lovgivning vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger. Ved at søge denne stilling giver du samtykke til, at Recover Nordic må gemme din ansøgning, CV samt andre relevante bilag i op til 6 måneder, hvorefter de vil blive slettet fra vores database. Du giver samtidig samtykke til, at Recover Nordic må benytte søgemaskiner og sociale medier til at søge informationer om dig til brug i ansættelsesøjemed i det omfang det findes nødvendigt.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte HR-afdelingen, hvorefter dine oplysninger bliver slettet indenfor 10 hverdage.