Om os

Hvem er Recover Nordic

Recover Nordic er Nordens største special- og skadeservicekoncern med næsten 1600 ansatte. Vi stammer fra ISS Skadeservice, som blev etableret i midten af 80´erne. 1. august 2013 blev et nyt kapitel skrevet, da ISS Facility Service solgte skadeservice i Norge, Danmark og Finland til den engelske kapitalfond Agilitas, og Recover Nordic blev til.

Ved salget måtte vi slippe vores velkendte navn og logo, men vi håber, at du fremadrettet vil tage godt imod os.
Ny koncern, nyt navn, nyt logo, men fortsat de samme medarbejdere med de samme kontaktdata og det samme høje kompetenceniveau.
Næsten 1600 skadeservicemedarbejdere i Norden – heraf 250 i Danmark – står klar til at levere den bedste service på både special- og skadeservice-opgaver på tværs af centre, kommuner og regioner – og på tværs af landegrænser.

Døgnet rundt hjælper vi forsikringsselskaber og deres kunder, det offentlige, boligselskaber samt offshore med værdiredning, skadestop og genopbygning efter brand-, indbruds-, storm- og vandskader mv.

Pr. 1. maj 2018 har Sydslam A/S tiltrådt Recover familien.  Sydslam A/S udfører alle former for tunge industrielle rengøringsopgaver med brug af slamsugere, højtryksanlæg, mammutsugere etc.

I tæt samarbejde dækker vi hele norden

Klik på billederne for at besøg vores øvrige tilknyttede selskabers hjemmesider.

Sverige:

Norge:

Finland:

Sydslam: